Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową

Dětské dřevěné kostky

( množství produktů: 4 )

Vytváření malých i velkých konstrukcí z kostek je jednou z nejoblíbenějších dětských her. Abychom vašemu dítku zajistili kreativní a zároveň rozvojovou zábavu, vybavte ho dřevěnými kostkami, které kombinují přírodní design, vysokou odolnost a funkčnost. Náš sortiment splní očekávání i těch nejnáročnějších malých stavitelů.

Dětské dřevěné kostky - pro kreativní zábavu

Hra s kostkami je pokaždé jiná. Vše záleží na představivosti dítěte. Může z nich postavit vysokou věž, přístav, město, výběh pro zvířata apod. Množství možností podporuje rozvoj dětské fantazie a zaručuje, že se nikdy nebudete nudit. Dětské dřevěné kostky jsou receptem na nekonečnou kreativní zábavu. Perfektně vyhovují potřebám jak nejmenších, tak i starších dětí.

V našem sortimentu najdete malé i velké sady obsahující kostky v různých barvách a tvarech. Vyrobené z voňavého dřeva okouzlují svou jednoduchostí. Je to nadčasová a zároveň ekologická volba.

Dřevěné kostky pro nejmenší

Dřevěné kostky byly vytvořeny s ohledem na děti starší jednoho roku. Hra s nimi je tréninkem manuálních dovedností a stimuluje dětské smysly. Pro nejmenší uživatele jsou skvělé senzorické dřevěné kostky, které se liší nejen tvary a barvami, ale také texturami a vzory. Tyto kostky bezpochyby upoutají pozornost vašeho dítěte a zajistí mu spoustu zábavy.

Sada dřevěných kostek pro nejmenší obsahuje mimo jiné prvky se suchým zipem, jemně zvonící zvonečky, sklíčka odrážející světlo, zrcátko a mnoho dalšího. Dítě může nejen skládat kostky, ale také je prozkoumávat prsty, třást jimi, čímž stimuluje svůj nervový systém a rozšiřuje své znalosti o světě. Je to skvělý nápad na dárek pro malé objevitele.

Dětské dřevěné kostky - podpora pro dětský rozvoj

Potahované netoxickými barvami, dřevěné kostky jsou skvělou volbou i pro o něco starší děti. Mohou být použity k učení barev a tvarů. Během hry dítě zdokonaluje přesnost svých pohybů, rozvíjí prostorovou představivost a koordinaci oko-ruka. Dřevěné stavebnice jsou dostupné v našem online obchodě v malých a velkých sadách. Díky přiloženým nádobám je jejich skladování velmi snadné a pohodlné.

Dřevěné kostky pro děti jim umožňují vcítit se do role stavitele, architekta, konstruktéra strojů a nejen to. Hra s nimi poskytuje dětem pozitivní zážitky a zároveň je vynikajícím cvičením pro koncentraci a trpělivost. Je to příležitost k příjemnému trávení času s dítětem a také podpora jeho rozvoje, jak kognitivního, tak motorického. Během hry několik let staré dítě zdokonaluje jistotu úchopu, učí se logickému myšlení, nezávislosti a samostatnému rozhodování.

Dětské dřevěné kostky - pastelové barvy

V našem sortimentu na vás čekají sady, které okouzlí moderním designem a mimořádně přesným zpracováním. Ačkoli mají kostky jednoduché tvary, jedinečný charakter jim dodávají příjemné pastelové barvy. Díky nim se kostky nejen stanou oblíbenou hračkou vašeho dítěte, ale také ozdobou dětského pokoje. Kromě standardních sad obsahujících dřevěné stavebnice, nabízíme sady, které tvoří barevný vlak, hru pro nejmenší nebo rušné město. V našem sortimentu nemohou chybět ani dřevěné skládačky v podobě duhy a efektní překážková dráha s prvky domina.

Doporučujeme efektní dřevěné kostky s obrázky, písmeny a číslicemi, které podporují učení počítání a abecedy. Která sada bude nejlepší pro vaše dítě? Vyberte si již dnes a neváhejte s objednáním. Rozhodněte se pro vysoce kvalitní produkty od značky, která se těší velké důvěře mezi rodiči. Zveme vás k využití naší nabídky a pohodlnému nakupování online!

pixel